Catering

cateringCei mai priceputi bucatari din oras va stau la dispozitite cu un meniu sofisticat ce va ofera atat bucate traditionale romanesti cat si cele mai rafinate mancaruri din bucataria internationala fara a uita cele mai delicioase deserturi.

Restaurantul Lees’s dispune de 2 sali de evenimente cu o capacitate de 100 respectiv 220 de locuri, ce pot fi amenajate in orice mod, si individual pentru fiecare client.

Peste 700 persoane din 20 firme iesene servesc zilnic masa la birou prin intermediul serviciilor noastre de catering, iar aproximativ 200 persoane ne pasesc pragul in fiecare zi pentru a lua masa la restaurantul nostru.

Cu o experienta de peste 10 ani in productia si livrarea de mancaruri calde si reci Lee’s organizeaza dineuri si servicii de protocol la un inalt standard de calitate.

Folosim materie prima de cea mai buna calitate, prelucrata de bucatarii nostri cu o vasta experienta in bucataria romaneasca si internationala, in conditii de igiena la standarde europene.

Prin sistemul de distributie modern ajungem la d-voastra in cel mai scurt timp si in conditii impecabile.
Experienta noastra, respectul fata de client, calitatea produselor oferite, raportul exceptional calitate / pret, iata doar cateva dintre criteriile care ne recomanda, cu succes, ca potential partener in acest domeniu.